Udgivet i Skriv en kommentar

Bliv lykkelig uden migræne

acunova.dk

Mere end 600.000 danskere lider af migræne, og det er klart en af de værste folkesygdomme i Danmark. Mange mennesker står tilbage med voldsomme sociale konsekvenser, da man forsøger at undgå al kontakt med mennesker og vil holde sig i mørke og indelukkede rum. Mange giver håbløst op, og lever med generne af migræne, men det skal der sættes en stopper for. Der findes nemlig måder, hvorpå migræne kan helbredes, eller i hvert fald nedsætte anfaldene.

Der er ingen som rigtig ved, hvad der præcis fremkalder migrænens smerter eller får hovedet til at gøre ondt, når du bliver ramt. Det føles som en ulidelig dunkende hovedpine, der kommer i form af anfald. Den rammer folk i alle aldre, og så er den ofte ledsaget af kvalme og opkastninger. Bliver du ramt af migræne, bliver du overfølsom over for næsten al lys og lyd, og anfaldende kan vare i alt fra få timer til flere døgn.

Inden selve migrænen kommer snigende, bliver du ramt af en aura. Aura er en varsling, og det betyder ofte, at du får synsforstyrrelser, snurrende fornemmelse i fingrene og op igennem armen og i sjældne tilfælde, kan du opleve lammelser, svimmelhed og talebesvær.

Akupunktur kan hjælpe på lidelserne

Mange mener at der ikke et noget at gøre ved migræne, og at man bør lære at leve med det. Det er dog ikke rigtigt. Flere studier viser at man ved hjælp af akupunktur kan helbrede eller nedsætte anfaldene. Akupunktur som behandling, foregår ved at man gennemgår en 5-7 behandlinger, og hvis der ikke sker fremskridt efter disse behandlinger stoppes forløbet. Dog er det i de færreste tilfælde, at der ikke ses nogen former for fremskridt. Boel Akupunktur har samlet en rækkes cases her, hvor der blandt kan læses om Lene der led af voldsom migræne under menstruation, og hvordan hun blev helbredt gennem akupunktur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *