Udgivet i Skriv en kommentar

Bliver man lykkelig af at leve grønt?

Der findes mange grunde til, at man skal begynde at leve grønnere. At leve mere i ét med naturen med omtanke for miljøet. Den stigende fokus, der er på miljøet, er medvirkende til, at man får dårlig samvittighed, når ens handlinger eller levestil ikke stemmer overens med de retningslinjer, der stilles, hvis man vil afhjælpe miljøet med al den unødvendige Co2, der hver dag udledes. Co2, som er med til at ødelægge ozon-lageret og dermed (på sigt) vores klode.

Det er et stigende problem, og det er noget, de fleste gerne vil gøre noget ved. Samtidig er holdningen, at det er op til verdenslederne at komme problemet til livs. Men der er faktisk mange ting, man kan gøre i dagligdagen, hvis man vil være med til at gøre en forskel. Det kræver dog, at det er en global trend, hvis det skal gøre en stor forskel. Men de globale trends starter med frontløbere, og derfor er der god grund til at tilslutte sig den stadigt voksende skare af folk, der kæmper for miljøet — og ikke imod det.

Du kan eksempelvis købe et Blackstar pillefyr, som faktisk både er en god idé for pengepungen og for miljøet. Det betyder, at du kan drage nytte af det, samtidig med at du gør noget godt for miljøet. Det er medvirkende til at gøre op med tankegangen om, at det er mere besværligt at leve miljøbevidst i stedet for at bare at ride med på bølgen, og leve som man altid har gjort.

Det betyder altså også, at du vil tjene penge på det. Og dermed bliver du lykkeligere — i nogen forstand i hvert fald. Der er nemlig undersøgelser, der peger på, at vi bliver ulykkelige, når vi skal bruge penge på at betale regninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *