Udgivet i Skriv en kommentar

Derfor skal du tage til Afrika med familien

Der er ikke noget der er federe end en tur til Afrika, hvor man kan se alle savannens dyr. Hygge sig med familien og ikke mindst tage kikkerten med på udflugt. Det er pisse hyggeligt, og især hvis man har småbørn. Tage billeder og gemme dem og lave det til et  vende spil det er det som er fedt ved en safari i afrika.

Stik af fra din hverdag

Dine børn og resten af familien, vil elske dig for en ferie til Afrika. Ikke mindst fordi børnene tit ser og læser omkring de farlige dyr. Det vil jo være oplagt at komme ud og se virkeligheden. Madkulturen er anderledes i Afrika, hvilket giver barnet mulighed for udvikling. Det bedste af det hele er jo også, at når dit barn kommer tilbage fra ferie. Så har han/hun noget at fortælle i skolen/børnehaven. Hvem vil ikke lige synes at det var sejt at have en ven som har været i Afrika? Afslapning med dine nærmeste på høj plan, det kan man vist roligt kalde det.

Tag på den fedeste safari med familien i Afrika

Husk dit monsterfede kamera, og giv den gas. Det sker nok ikke så tit, at du kan komme ud på en safari og se nogle af verdens mest vilde dyr. Der findes ikke ret mange ture hvor der ikke er en guide på. En guide kan fortælle omkring diverse historier, og hvilke dyr du kan se. Den guide du får tildelt, er en del af det internationale guide system. Guiden taler let forståeligt engelsk og rejsen er for store som små. Turene vil blive fastlagt hvis i er mere end 2 der vil på opdagelse. Der kan max være omkring de 6-7 i bilen, så en familie ville være perfekt at tage på safari. Opdagelses rejser er for nysgerrige familier, som elsker at udforske, og se de udenlandske kulturer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *