Udgivet i Skriv en kommentar

Døjer du med rastløshed? En fidget spinner er løsningen

Har du hørt om den store, nye modetrend, fidget spinner? En fidget spinner er en gadget, der kan anvendes til at holde koncentrationen ved at beskæftige hænderne. Samtidig er den nyttig, hvis du døjer med rastløshed. Se her, hvordan den fungerer — og hvor de kan købes.

 

Hvad er en fidget spinner?

En fidget spinner er en gadget, der har en fast akse i midten. Den kan du holde i med to fingre, imens du roterer spinneren med en anden finger. På den måde har du mulighed for at bevæge dine fingre eller hænder, uden du skal fokusere på det. Så går det ikke udover din koncentration, som hvis du eksempelvis sidder og klikker på en kuglepen. Samtidig går det ikke udover de andre, du sidder i lokale med.

Fidget spinneren kan spinne i 3 minutter på ét spin, hvilket betyder, at du ikke skal stresse over at få spinneren til at rotere hele tiden. Interesseret? Du kan købe din fidget spinner i dk her.

 

Oprindeligt udviklet til børn med ADHD

Børn med ADHD har svært ved at koncentrere sig samt holde opmærksomheden på den samme ting i lang tid ad gangen. Det betyder, at rastløsheden på et eller andet tidspunkt vil sætte ind. Med en fidget spinner har du dog mulighed for at afværge denne situation, da den kan hjælpe med at komme rastløsheden til livs. En rigtig god løsning for barnet — og for deres omgivelser. Og faktisk er det også ADHD der ligger til grund for fidget spinneren, da den oprindeligt er udviklet med henblik på at afhjælpe børn, der lider af ADHD, med deres problemer.

Det er dog ikke udelukkende børn, der lider af ADHD, der kan drage nytte af at bruge fidget spinneren. Det kan alle personer, der døjer med stress, rastløshed eller koncentrationsproblemer. Og det kan lede til et lykkeligere liv.

Har du prøvet en fidget spinner? Og synes du, at det hjælper?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *