Udgivet i Skriv en kommentar

Husk loftet, når du indretter bolig

Mange er optagede af boligindretning, og det er med god grund. Boligindretning er nemlig en god måde at udtrykke sig og omgive sig med ting, man synes er smukke. Den slags fokus kan dog også betyde, at man glemmer de mindre åbenlyse dele af hjemmet. Det gælder for eksempel loftet. Det er nok de færreste, der kigger op i loftet til daglig. Ikke desto mindre er et velindrettet loft essentielt for følelsen af et fuldendt rum.

 

Det betyder først og fremmest, at man skal have malet og rettet op på eventuelle skader i loftet. Det kunne for eksempel være afskallende maling. Det viser, at man har tænkt over alle dele af boligindretningen, men derudover påvirker det også bare hele hjemmet på underbevidst vis.

Loftindretning handler om lys

Derudover handler meget loftindretning, hvis man da kan kalde det det, om lys. Det er som oftest i loftet, man hænger hjemmets lamper, og disse er essentielle for hjemmets stemning og skønhed. Uden den rigtige mængde lys eller lys i den rette kulør, ender ens hjem med at virke som en dunkel grotte eller en højbelyst hospitalsstue.

 

Derfor er en rispapirlampe ofte det oplagte valg. Den betræder fint grænsen mellem formel og uformel, og lyset er aldrig dominerende og koldt. Rispapirlamper i den rette størrelse og facon kan sætte stemningen for hele rummet. Sørg dog også gerne for, at den nye rispapirlampe ikke hænger for langt nede og dermed dominerer rummet. Har du ikke allerede en, er det derfor nærmest givet, at du også skal have en traditionel wienerstige, når du indretter loft. En wienerstige kan nemlig bruges, hvad end du skal ophænge wienerpapirlamper eller male loftet. Med en wienerstige i den rette højde, en spand maling og en smuk lampe er du dog godt på vej til et velindrettet loft og en fuldendt bolig.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *