Udgivet i Skriv en kommentar

Ingen lykke uden søvn

Der er mange veje til lykke, og der er ikke et entydigt svar på, hvordan man når derhen, og det er de færreste af os, der opnår det, der kaldes fuldkommen lykke, altså hvor der ikke er noget der kunne være bedre. Til gengæld er der mange af os, der kan forbedre små ting i hverdagen, som kan være med til at gøre os en lille smule mere lykkelige i hverdagen.

For nogen er det lykke, at have mere fritid til familien, og for nogen er det lykken at arbejde meget og dermed opnå en masse karrieremæssige mål. Det er forskelligt fra person til person, men der er også noget der er ens for (næsten) alle, nemlig at vi har brug for vores søvn. Faktisk er det et populært udtryk, at man ikke KAN blive lykkelig ved mangel på søvn. Kroppen og hjernen har brug for søvnen for at kunne processere de ting der sker omkring en, og derfor betyder søvn faktisk mere, end mange går og tror.

Birgitte Nymann der har skrevet en masse bøger omkring sundhed, stress, kost og meget mere, beskriver i dette indlæg nogle af grundene til at det så vigtigt at få en god nats søvn, og hvorfor det er essentielt i forhold til sundhed og ikke mindst lykke.

En af de ting man kan gøre selv, er at få motion dagligt, at være uden for, og ikke mindst at mørklægge sit soveværelse, da man sover bedre i helt mørke rum. Køb nogle gode mørklægningsgardiner – og husk at bruge dem.

Det er også en dårlig ide at se TV lige inden man skal sove, da det let kan sætte en masse tanker igang, udover at holde dig vågen. Det er godt at rydde hovedet, inden man lægger det på puden, så man er klar til nattens søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *