Udgivet i Skriv en kommentar

Kan sex gøre dig lykkelig?

Hvad end du er i et forhold, hvor der bliver dyrket meget sex eller du er i et forhold, hvor der bliver dyrket knapt så meget sex, så det en vigtig ingrediens i et par forhold. Det behøver ikke at være hele tiden og det behøver ikke at være det eneste i laver sammen, men jævnt bør i have sex. Det er faktisk et videnskabeligt fakta, da sex udløser dopamin i hjernen, som gør dig mere lykkelig. Og mere teknisk bliver det ikke, men en god måde at udløse en mere interessant gang sex er ved at bruge sexlegetøj!

Det kan være grænseoverskridende, hvilket også gør det spændende!

Du tænker måske at det er lidt grænseoverskridende. Nogle af os har måske ikke lyst til at få plastik eller silikone udstyr op i os selv. Og det er ganske naturligt at tænke således. Tilbage i tiden forsøgte man jo at undgå at få menneskeskabt udstyr ind i sig. Men der er selvfølgelig tale om andet end våben her. Og hvis du tillader det, vil du med garanti også hurtigt finde ud af, hvor skønt det kan være.

Sex fungerer jo ligesom alt andet. Gør man det for ofte, bliver det for ensformigt. Man ved hvad man kan lide, men langsomt begynder det at føles indre og mindre fantastisk. Så man opsøger sex sjældnere og i nogle tilfældige og parforhold, kan sex fuldkommen dø ud. Dette er en skam, for der er måder at forhindre at sex bliver kedeligt. Netop at investere i sexlegetøj til dig og din partner! Man kan altid starte småt. Så kan man udforske sammen. Udforsk hinandens horisonter og lær ikke blot om jer selv, men også om hinanden, hvordan jeres kroppe fungerer bedst sammen. Det bliver helt romantisk på denne måde.

Det handler om lighed

Det handler også om lighed mellem parret. Hvis kvinden skal bruge en vibrator, så skal manden også bruge den, eller noget andet. Ellers kan det være kvinden tænder på at tænde manden med det. Så det handler altså om at i begge får en bedre oplevelse sammen. Det nytter ikke noget at det kun er den ene som forbedrer sit sexliv. Medmindre i ikke kan finde noget som tænder jer begge to sammen, så kan man snakke om at skiftes om, hvem tænder hvem og hvornår. Det er et smukt sammenspil mellem jer begge og i vil bliver tættere af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *