Udgivet i Skriv en kommentar

Keder du dig under corona? Sjove ting, du kan lave som mand

Synes du også, det hele er ved at være en lille smule kedeligt? Vi er efterhånden mange, der har tilbragt rigtig meget tid derhjemme. Til sidst er det næsten ikke til at finde på noget at lave. Er du også ved at løbe tør for idéer? Så kan du her finde lidt inspiration til, hvordan du kan få tiden til at gå.

Hyg dig med dig selv

Du kan altid hygge dig med dig selv – og ja – det er dét, der hentydes til. Der er intet i vejen med, at man bruger tiden på at forkæle sig selv – det er kun sundt. Det kan dog være, du er begyndt at kede dig lidt med sin typiske rutine. Måske du har brug for at prøve noget nyt? Så er der da ikke noget bedre tidspunkt til det end lige nu, hvor du virkelig har tiden til det. Det kan f.eks. være, du skal prøve at eksperimentere med en pocket pussy. Det er ikke altid nemt at finde kvinder her i tiden, og derfor kan det være godt at bruge ventetiden på at eksperimentere med legetøj som en pocket pussy.

Du kan træne

Du kan også prøve at blive klar til, når du igen skal ud i byen igen. Det er altid godt at bruge tid på at træne, for det er både godt for krop og sjæl. Det kan være, du skal investere i nogle håndvægte, så du har nemt ved at komme til at træne derhjemme. Det kan du i hvert fald lige overveje.

Spil computer

Dette er vist nok den ultimative tidsfordrivelse for yngre mænd. Man kan få utrolig mange timer foran computeren – og lige nu er der altså ikke meget bedre at lave. Du kan derfor bruge din tid på at fokusere på at stige i rang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *