Udgivet i Skriv en kommentar

Leder du efter den rette værtsgave?

Hvis du er inviteret til en middag eller et andet arrangement, leder du måske efter en værtsgave, som du kan medbringe til dagens vært eller værtinde. Det er ikke alle, der forventer en værtsgave, men det kan alligevel være meget pænt at komme med. Når du kommer med en gave, kan det måske godt komme til at virke meget formelt, men en værtsgave behøver ikke at være noget stort eller vildt.

Køb noget der kan nydes senere på aftenen

Hvis du gerne vil komme med en værtsgave, der skal være afslappende og ikke så formel, kan du komme med noget, der kan nydes af jer alle senere på aftenen. Det kan f.eks. være en lækker æske chokolade eller en flaske spiritus. Der er noget rigtig hyggeligt over at sidde og smage på noget, som du har medbragt. Specielt hvis det er noget, som ingen af jer har smagt før.

Alternativer til den klassiske buket blomster

Når du er inviteret til en middag el.lign., er det helt klassisk at komme med en buket blomster. Det kan du sagtens gøre, for det er noget, der vil falde i god jord hos de fleste. Men hvis du gerne vil tænke lidt anderledes, kan du finde på et alternativ til det. Det kunne f.eks. være et duftlys med en flot indpakning, nogle lækre krydderier eller en lille gaveæske.

Værtsgaver til par

Hvis det er et par, der holder en middag, kan det være svært at finde på en værtsgave, der vil passe til dem begge. En rigtig god idé er at give dem en oplevelsesgave. Så giver du dem noget, som de kan bruge sammen. Det er de færreste, der ikke godt kan lide at få sådan en oplevelse. Det kan f.eks. være en biograftur, en brunch el.lign. Du ved sikkert, hvad der ville falde bedst i parrets smag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *