Udgivet i Skriv en kommentar

Lykke på flaske?

Den bedste lykke er den der varer ved. For mange findes dette blandt andet i familielivet, arbejdslivet og hvad der ellers er med til at skabe rammerne omkring ens tilværelse. Som sagt er den bedste lykke den vedvarende, men mange begge små kan som bekendt også give en stor å, og hvis man får flere små bider af lykke i dagligdagen, er der også større chancer for at lykken bider fast.

Der er mange måder, at finde den lykke på, men forskning viser eksempelvis, at man glæden stiger, når man indtager alkohol. Dermed skal det naturligvis ikke konkluderes, at man bliver lykkelig af at drikke en flaske snaps om dagen, men et lille glas god cognac kan være med til at give en lykkenfornemmelse, så selvom man ikke bliver lykkelig af at drikke, så kan det med måde godt være med til at booste den.

Undersøgelsen viser dog også, at man ikke nødvendigvis bliver glad af at drikke, men at det lige så meget hænger sammen med selskabet og situationen man befinder sig i. Langt de fleste undersøgelser peger da også hen mod, at befinder man sig med mennesker man holder af, har man langt kortere til lykken, end hvis man er alene.

Der er mange der mener at smagsløgene er stærkt forbundet med lykkefornemmelser, hvilket også er grunden til at man kan spise sig glad, men ligesom det er med mad, så skal alt være med måde, for drikker man for meget kan lykke hurtigt blive afløst af noget værre.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *