Udgivet i Skriv en kommentar

Prøv noget nyt og begynd på Padel!

Ketchersport er en stolt tradition i Danmark. Vi har nogle af verdens bedste tennisspillere, badmintonspillere og bordtennisspillere. Blandt befolkningen er indendørs ketchersport blevet mere populært end nogensinde. Squash er især steget voldsomt i popularitet, da det er en sjov og udfordrende sport man kan spille med sine venner.

Hvis du allerede er vild med squash, så skulle du prøve at invitere dine venner på et spil padel. Padel er en indendørs ketchersport, som kombinerer tennis og squash. Det foregår på en indendørs bane, som ligner en tennisbane, men bolden skal hoppe fra væggen før man slår til den med sin ketcher.

Hvordan spiller man Padel

Padel kombinerer det bedste fra tennis og squash. Det spilles på en bane, lidt mindre end en tennisbane, men med 4 vægge, ligesom i squash. Spillet spilles med 4 spillere på to hold. Der saves altid med underhånd i Padel, men ellers er reglerne stort set ligesom i tennis. Den største forskel på tennis og Padel er, at bolden skal ramme en af de fire vægge, inden den slås videre. Pointsystemet er det samme som i tennis, hvor man spiller tre sæt. Når man server i padel, så skal det foregå med underhånd, eftersom banen ikke er stor nok til at kunne overhåndsserve.

Padel kombinerer sport og motion med sjov og underholdning. Det er en god måde skabe et godt socialt samvær. Hvis man er interesseret i spillet skal man dog have noget ordenligt padel udstyr, eftersom både bold og ketcher er meget anderledes fra andre ketchersporte.

Padel er nemt at lære, men det er selvfølgelig altid en fordel at have erfaring med eksempelvis tennis. Padel er derudover også baseret mere på strategi, end det er på styrke. Det gør at alle kan spille med, samt at mænd og kvinder også kan spille sammen, uden at det ødelægger spillet.

Prøv noget nyt og bliv udfordret

Padel er den perfekte sport, til dem der i forvejen er vild med ketchersport. Det er et nyt og frisk pust, og bringer nogle helt nye udfordringer til banen. Padel kan også bruges til at forbedre ens spil i andre sportsgrene, det kan eksempelvis føre til et mere strategisk spil i din tennistræning.

Du behøver dog ikke bruge padel til at træne med, da det også bare er sjovt. Det er også en god sport at lave nogle teambuildingøvelser med. Spillets strategiske sider skaber den perfekte balance mellem underholdning og sport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *