Udgivet i Skriv en kommentar

Sådan kan du spare penge til hverdag som studerende

Det er ingen hemmelighed, at budgettet somme tider godt kan være stramt som studerende. Men det behøver ikke at betyde, at du ikke har råd til at leve godt eller forkæle dig selv nogle gange. Hvis du lærer at spare penge i din hverdag, vil du stadig råd til et hyggeligt cafébesøg med dine venner en gang imellem f.eks.

 

Planlæg dine måltider en uge frem

 

Et af de steder hvor du bl.a. kan forsøge at spare penge, er på dine dagligvareindkøb. Hvis du planlægger alle dine måltider en uge frem, kan du handle større ind og derfor spare penge. På den måde kan du nemlig bedre planlægge dine indkøb, så du kan bruge dine varer flere dage i træk til forskellige retter. Hvis du ovenikøbet planlægger dine måltider ud fra, hvad der er på tilbud, kan du spare endnu flere penge.

 

Spar penge på dine tøjindkøb

 

Det er meget individuelt, hvad selvforkælelse egentlig betyder for den enkelte. Men hvis ikke du er typen, der ser shopping af tøj som selvforkælelse, kan du prøve at spare penge på det også. Du kan nemlig ikke undgå, at du en gang imellem vil komme til at mangle noget i din garderobe. Men hvis du køber dit tøj i et outlet, kan der være mange penge at spare. Hos Dansk Outlet har de alt fra billige underbukser til regntøj.

 

Læg et budget for dig selv

 

Når du gerne vil spare penge, kan det være en god idé at lægge et budget. På den måde kan du nemlig få en bedre føling med, hvor meget du faktisk har til rådighed hver måned. Du kan sagtens sige til dig selv, at du gerne vil spare, men når du har et budget at overholde, går der også lidt mere sport i at overholde det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *