Udgivet i Skriv en kommentar

Sex kan give et lykkeligt liv – men ikke for meget

Der er ikke så mange store dokumenterede undersøgelser der entydigt viser, at det er tilfældet, alligevel peger alle pile i retning af, at sex giver et mere lykkeligt liv end et liv uden sex. Hvor meget sex der er tale om, er der til gengæld langt større uenighed om. Et studie fra University of Toronto har eksempelvis vist, at sex en gang om ugen kan være med til give et lykkeligt liv, og af der ikke er nogen beviser for, at mere sex end det skulle gøre en mere lykkelig.

Studiet blev lavet ved at spørge mere end 25.000 amerikanere gennem fire årtier om deres vaner i soveværelset, og hvor det ellers måtte foregå. Det var primært blandt personer i forhold at dette gjorde sig gældende, da sex er med til at skabe nærvær mellem personer, som typisk er med til at føre til lykke i et forhold.

Gælder alle aldre

Der er måske nogen der ville tro, at det især er gældende for unge mennesker, men det er ikke tilfældet, da der ikke var nogen umiddelbar sammenhæng mellem alder og køn i undersøgelsen. Mange tror at mænd vil have mere sex, hvilket undersøgelsen dog ikke gav noget specielt indtryk af, i hvert fald ikke i forhold til om de blev mere lykkeligt af det.

For nogen virker sex én gang om ugen som lidt, mens det for andre vil føles som meget – hvis der er brug for lidt ekstra lykke i parforholdet, og det kan knibe med lysten kan man jo altid pifte op med lidt frækt undertøj.

Meget sex kan gøre dig ulykkelig

Men sex som udgangspunkt altså skaber lykke, kan man også få for meget af alt, og undersøgelsen viste faktisk, at hvis et par havde sex meget mere end en gang om ugen, var der større chance for at de ikke var lykkelige, end hvis de holder sig til en ugentlig udskejelse.

Vi vil dog anbefale at man prøver sig frem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *