Udgivet i Skriv en kommentar

Sort tøj får dig til at fremstå mere selvsikker

Sort tøj kan få dig til at fremstå seriøs, pålidelig og selvsikker, viser en engelsk undersøgelse.

Er du typen, der gemmer dig selv lidt væk til fester, og ikke liiiige føler, du har selvtilliden til at sætte dig hen til den flotte blondine i baren? Eller typen der får svedige håndflader ved tanken om den nært forestående samtale til drømmejobbet? Ja, så kan du måske med fordel investere i et godt, gammeldags sort jakkesæt.

Sort udstråler nemlig selvsikkerhed. Det mener 56 pct. ifølge en britisk undersøgelse foretaget af buytshirtsonline.co.uk. I undersøgelsen har man undersøgt, hvordan 1000 respondenter opfatter forskellige farver.

Kvinder vil have mænd i sort – mænd vil have kvinder i rød

Vi har en tendens til at føle os mest selvsikre i det tøj, som det modsatte køn finder attraktivt. Det betyder altså, at vi føler os mest selvsikre, når vi føler os mest sexede. Eller omvendt? Sandsynligvis. I hvert fald viser undersøgelsen, at kvinder foretrækker mænd som går i blåt eller sort tøj (48 mod 66 pct), så sort eller blåt er i hvert fald et sikkert valg til festen eller den første date.

Omvendt foretrækker 56 pct af mænd, når kvinder går i rød.

Skal man tro tallene, skal man imidlertid være varsom med den røde farve, uanset om man er mand eller kvinde. I hvert fald hvis man gerne vil udstråle åbenhed. 28 pct. af respondenterne betragter nemlig rød som den mest mest arrogante farve.

Sort er den perfekte all-rounder

Summasumarum viser undersøgelsen, at du skal vælge sort. Sort er farven der får dig til at fremstå mere selvsikker, intelligent og sexet, og den har stort set ingen ulemper. Det eneste punkt hvor sort ikke præsterede så godt, var generøsitet. Men sådan er det, når man går efter wall-street looket.

Sort er kort sagt farven, du bør gå efter, når du forsøger at imponere, berolige eller overraske. Den sorte farve giver dig den helt rette kappe af autoritet og ro, der får de fleste til at stole på dig, eller synes om dig. Og førstehåndsindtrykket er unægtelig vigtigt. Vores medmennesker dømmer os på få sekunder, og vi har kun mulighed for at give et godt førstehåndsindtryk én gang.

Du finder et stort udvalg af lækre sorte jakkesæt til små penge hos fashionbox.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *